You, the petitioner
2018 027 nieuw obstakel voor project 7 cablepark rotterdam zicht op binnenbak

Project 7, Eddy en Sander terug in leiding op wakepark

1 signature

Wij willen Eddy en Sander terug als leiding en baandraaiers. Zij wonen op locatie en daardoor is het ideaal voor beslissingen voor opening of sluiting van de baan. Bovendien zijn Eddy en Sander zeer bekwaam als het gaat om zowel de baan/techniek, planning en reserveringen en bovenal veiligheid.

Petition

We

Vaste klanten/vrienden, abonnementhouders, beginnende waterskiƫrs en wakeboarders, pro wakeboarders

 

observe

  • Gelijk een gemis zonder Eddy en Sander als leiding en baandraaiers. - De baan werd goed onderhouden. De obstacles werd grondig naar gekeken. Alle onderdelen (obstacles, trappen, drijvende baan) werden grondig schoongemaakt. Het zijn de kleine details die tellen.
  • Planning, opening en sluiting, het kan zoveel beter op locatie.
  • Ze hebben de contacten in de regio en kunnen daardoor iedereen op de hoogte te houden. (bijvoorbeeld maatregelen en/of afsluiting van de wegen, evenementen etc)

 

and request

Eddy en Sander terug in leiding van het wakepark. Zowel planning, onderhoud en reserveringen/betalingen. Neem een blik op de toekomst en laat dit park zijn glorie behouden en uitbreiden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
werkgever 
Petition desk:
Lead petitioner:
Wake Wake 

History

Signatures